WORKSHOPS

Våra workshops syftar att inspirera till visioner om en bättre verklighet och handling för förändring. Och lustfyllda metoder på vägen dit.

Utifrån den gemensamma upplevelsen från föreställningen fokuserar workshopen på engagemang och påverkan. Med interaktiva och lättsamma former utlovar vi skratt och inspiration mitt i allvaret.

Workshopen anpassas utifrån gruppstorlek och sammanhang och kan skräddarsys utifrån målgrupp och önskemål.

Våra workshops:

1 Framtidsbilder

Den här workshopen handlar om att blicka framåt och ge tid för visioner. Tillsammans skapar deltagarna bilder av den värld som de skulle vilja se i framtiden. Det vi inte kan drömma om kan inte heller bli verklighet.

2 Engagemang

Den här workshopen fokuserar på lust i förändringsarbetet. Ska vi kunna skapa en bättre värld behöver vi också ha roligt på vägen dit. Vi testar på olika metoder för att öka vår egen kreativitet.

3 Handlingskompetens

Den här workshopen har tagits fram för lärare, men fungerar även för andra som vill jobba för ökad motivation och förmåga i förändringsarbetet. Här är målet att ge inspiration och verktyg till att stärka handlingskomptensen för hållbar utveckling.

Röster om:

”Ni har varit vårt stora hopp när det gäller miljöutbildning. ALLA som har varit med på era kabaréer och workshop har varit nöjda. Mycket lättare att bjuda in till miljökabaré istället för till föreläsning. Ni har alltid fått omdömen som proffsigt, roligt och tänkvärt. Vi har använt kabaré med workshop som grundutbildning i miljökunskap och bara kabaré när det har gällt vidareutbildning för personal.”
Miljöutbildningsansvarig på vårdföretag i Göteborg.

”Jag gick ut med lätta steg och mötte vardagen… men i mig gryr en längtan efter att göra skillnad. Jag ska börja med något litet.”

”JA, det är lätt att inse vikten av handlingskompetens när man varit på den här utbildningen, jag kommer definitivt jobba mer aktivt med att stärka den hos mina elever.”

”Mycket bra, jag önskar bara att fler kunde ta del av Sweet Dreams och den energi man får av en sådan här fortbildning!”

”Satte fingret precis i det som är svårt – att ha en positiv attityd till engagemang.”
/lärare som deltagit på workshop om handlingskompetens

”Tack för er musikaliska hälsning till statsminister Stefan Löfven från olika skolor. Jag har fått i uppdrag att svara och bekräfta att vi fått del av sången om en ekologisk framtid. Miljön är en av vår tids viktigaste frågor och alla insatser är värdefulla, även musikaliska sådana!”
/svar från statsministerns kansli

Mer info om LÄRARFORTBILDNING (doc)

LÄRARHANDLEDNING (docx)