OM OSS

Sweet Dreams

Kabaréduon Sweet Dreams består av Anna Jonsson och Sara Nilsson.

Vi vill inspirera till ökat engagemang för miljö- och rättvisefrågor och uppmuntra fler att ta steget från tanke till handling. Vi gör även interaktiva workshops om miljö, engagemang och framtidsbilder. Sedan premiären våren 2006 har de spelat mer 500 gånger över hela landet och fått ett av Anna Lindhs minnesfonds utvecklingsstipendier.

Anna Jonsson

Anna är artist, musiker och manusförfattare i kabarégruppen Sweet Dreams. Livet som kabaréartist kombinerar hon med att driva tankesmedjan New Weather Sverige. Anna har arbetat många år inom miljöpolitiken, både vid riksdagen och Regeringskansliet som politiskt sakkunnig. Hon har varit ordförande i Jordens Vänner och Fältbiologerna.

Sara Nilsson

Sara är artist, musiker och manusförfattare i kabarégruppen Sweet Dreams. Kombinerar livet som kabaréartist med jobb på Naturskyddsföreningens Globala avdelning och är också utbildad folkhögskolelärare.

Andra medverkande

I musikgruppen Tree Oh! ingår även musikern Nina Paganinchen. I föreställningen ”Svårigheten att förhandla med en blåval”, medverkar även Ivan Monthan och Martina Nilsdotter som skådespelare, musiker och kompositörer.