.

.

Rider

Här finns information om vilken lokal och utrustning som föreställningen behöver. Kontakta oss gärna om ni har ytterligare frågor.

 

Längd: 60 minuter (kan anpassas, se ”koncept”)
Målgrupp: ca 16 år och uppåt
Workshop: Anpassas efter målgrupp och önskemål om inriktning.


Lokal

Lokal: Allt från klassrum till en klassisk scen
Ljus: Önskvärt, men ej nödvändigt
Ljud: Beroende av publikens storlek samt val av föreställning
Pris: Beroende på upplägg

Lokalen kan anpassa sig efter oss, eller vi efter lokalen. Vi kan göra en scen av det mesta, men vi spelar gärna föreställningen på en redan befintlig scen. Allt detta utifrån era möjligheter, publikens storlek och önskemål om workshop. Vi kan även tipsa om eventfirmor som kan ordna praktiska detaljer för att göra ert arrangemang så som ni önskar.

Vår ambition är att resa med tåg och därför är vår packning "bärbar". Behovet av ljudförstärkning är beroende av publikens storlek.

Utrustning

Scenyta minst 4X4 meter.
Möjlighet att spela upp musik från dator/i-phone/cd (anslutet till högtalarsystemet i de fall detta är nödvändigt).
Svart bakgrund är önskvärd, i annat fall enfärgad bakgrund. Vi kan ta med en svart "backdropp" om detta inte finns.
6 stolar utan armstöd.
Ljudanläggning beroende på lokal och antal personer i publiken. Generellt behövs ljudanläggning om publiken är fler än 100 personer. Då behövs trådlöst headset eller myggor (anpassade för tal och sång) och högtalarsystem. Vi har myggor vi kan ta med (med sändare och mottagare) som kan kopplas till de flesta högtalaranläggningar*
Scen med befintligt ljus är önskvärt. Finns inte detta, så funkar det bra ändå och beroende på hur vi reser till arrangemanget har vi ett mindre ljus vi kan ta med.
Önskvärt är en upphöjd scenyta. Om detta inte finns är det önskvärt att två av stolarna är högre, eftersom det annars kan bli svårt för publiken att se ordentligt under de scener vi sitter på stolarna.


* Om högtalaranläggning inte finns, kan vi ta med detta. Det är önskvärt att det finns eftersom vår ambition är att resa kollektivt, framförallt med tåg. I de fall vi behöver ta med högtalaranläggningen behöver vi resa med bil.

Om något av detta inte finns, så kan vi pratas vid och se hur vi löser det. Vi brukar kunna vara flexibla och hitta lösningar för det mesta.

This image is a theme.plist hack