.

.

Röster om Sweet Dreams


”Ni har varit vårt stora hopp när det gäller miljöutbildning. ALLA som har varit med på era kabaréer och workshop har varit nöjda. Mycket lättare att bjuda in till miljökabaré istället för till föreläsning. Ni har alltid fått omdömen som proffsigt, roligt och tänkvärt. Vi har använt kabaré med workshop som grundutbildning i miljökunskap och bara kabaré när det har gällt vidareutbildning för personal.” Miljöutbildningsansvarig på vårdföretag i Göteborg.

”Det var det bästa, modigaste, roligaste och mest annorlunda jag sett på länge. Mitt arbete känns roligare idag trots att det ibland är långt från miljöbyråkrati till handling och förändring.” Besökare på föreställning i Nyköping.

”Formen var lättsam, ni avslutade varje sketch precis i rätt ögonblick – man fick en tankeställare, men det dåliga samvetet/skuldbördan lämnade ni därhän. Det tror jag är det bästa sättet att påverka på – inte bara pekpinnar och ångest – utan reflektion och eftertanke…” Miljöutbildningsansvarig på vårdföretag i Jönköping.

”Det bästa i hela kursen!!! Personerna som utförde kabarén lyckades befästa allt som vi lärt in till tentan och det gjorde att vi kunde få nya intryck av vad föreläsarna velat förmedla! Fortsätt med kabarén!!!” Student på Lärarhögskolan, HLK, i Jönköping.

”En härlig kabaré som väcker tankar.” Lärare i Göteborg.

"Kabarén var jättebra. En bra kombination av att lära sig samtidigt som det är rolig och underhållande."
Gymnasiestudernade, Varberg.

"Jag var och såg er kabaré i går kväll. Vill uttrycka mitt största tack för en fantastiskt bra föreställning. Jag var både rörd och glad på samma gång. Vilka fina framföranden! Vilka bra texter! Många Tack tiller på scen och till er som medverkat till att föreställningen blivit av. Hoppas innerlig att ni fortsätter och får tillfällen att spela för många människor." Besökare på en öppen föreställning i Göteborg.

"Jag tycker kabarén var jättebra. Ett roligt sätt att föra fram så viktiga saker." Gymnasielev Varberg.

"Det var riktigt superbra! Det kändes otroligt lyxigt att få ge eleverna ett sådant proffsigt framträdande. Vi har kört igång vårt miljötema och våra nior har sällan jobbat så intensivt. Med tanke på hur trötta vi tyckte att de var för några dagar sedan så måste de ha blivit härbrägdagjorda av Sweet Dreams." Lärare i Bollnäs.

"Jag hade den stora glädjen att den gångna helgen se Sweet Dreams föreställning. Den är helt underbart rolig i sin satir och drift med både miljöförstörarna och oss själva i någon mån. Jag önskar alla möjligheten att se dess fullfjädrade skådespelerskor in action." Besökare på öppen föreställning i Linköping.
Media

Veckans hjälte i Heroes of today: http://www.veckanshjalte.se/?p=761

Elmopedturnén i Karlstad, inslag på TV4:
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_varmland?title=elmopedturn%C3%A9_for_klimatet&videoid=1018518

Elmopedturnén i Karlstad, artikel i NWT: http://www.nwt.se/karlstad/article715142.ece

Elmopedturnén i Karlstad, pressrelease: http://www.karlstad.se/apps/symfoni/karlstad/karlstad.nsf/$all/BE9170442FD4ED79C125772E0020FAE5

Artikel i Nya Wermlandstidningen: http://www.nwt.se/familj/article50117.ece
press
This image is a theme.plist hack