.

.

Naturskyddsföreningens kretsar


Sweet Dreams vill inspirera till ökat engagemang för miljö- och rättvisefrågor och uppmuntra fler att ta steget från tanke till handling.

Anna Jonsson och Sara Nilsson ville diskutera miljöfrågor på ett nytt sätt och skapade en kabaré om världens överlevnad. I samma veva var Naturskyddsföreningen på jakt efter nya sätt att nå ut med sitt budskap och gick in som samproducent till föreställningen.

– Föreställningen handlar om att vi måste våga drömma om den värld vi vill ha utan att begränsa oss med att tänka om det är möjligt eller inte. För oss båda har det alltid varit en drivkraft att få arbeta med miljöfrågor genom musik och teater, säger Sara Nilsson.

Bjud in miljökabarén till den lokala kretsen!
Kabarén har sedan premiären våren 2006 spelats närmare 300 gånger runt om i landet. Ofta har Naturskyddsföreningens kretsar stått som arrangörer. Bjud in miljökabarén Sweet Dreams för att få inspiration och nå ut till nya målgrupper. Naturskyddsföreningens kretsar erbjuds medlemsrabatt. Vi erbjuder även mängdrabatt och specialarrangemang kan arrangeras efter överenskommelse.

Praktisk information: Föreställningen är 50 minuter lång och riktar sig till både ungdomar och vuxna. Bakom kabarén står kulturföreningen Sweet Dreams, i samproduktion med Naturskyddsföreningen och i samarbete Studiefrämjandet. Kabarén kan hållas både på en teater-/musikscen eller i ett klassrum.

För nedladdning


Dokumenten öppnas i ett nytt fönster. Alternativt högerklicka och "Spara mål som" eller liknande för att spara en kopia.
This image is a theme.plist hack